Portada 346
Ambient de la inauguració de Cal Calissó
Ambient de la inauguraciˇ de Cal Calissˇ (Josep Graells)
23/04/2012 - Cultura
El nou Calissˇ obre portes amb molt bon peu
MÚs de 200 persones van assisitir a la inauguraciˇ de l'espai que prestarÓ servei de bar-restaurant i promourÓ activitats de dinamitzaciˇ social i cultural
MÚs de 200 persones van passar divendres per la inauguraciˇ de la nova etapa del Calissˇ, desprÚs de molts mesos tancat. Els nous adjudicataris del servei, Gisela SellÚs i David DomÝnguez van organitzar per a l’ocasiˇ una actuaciˇ de flamenc i dansa contemporÓnia a cÓrrec d’Helena Briega i Ivette Sßnchez com a punt d'arrencada per a un local que prestarÓ servei de bar-restaurant i promourÓ activitats de dinamitzaciˇ social i cultural de dimarts a diumenge.
M'agrada
Comentaris