Portada 458
Ambient de la inauguració de Cal Calissó
Ambient de la inauguració de Cal Calissó (Josep Graells)
23/04/2012 - Cultura
El nou Calissó obre portes amb molt bon peu
Més de 200 persones van assisitir a la inauguració de l'espai que prestarà servei de bar-restaurant i promourà activitats de dinamització social i cultural
Més de 200 persones van passar divendres per la inauguració de la nova etapa del Calissó, després de molts mesos tancat. Els nous adjudicataris del servei, Gisela Sellés i David Domínguez van organitzar per a l’ocasió una actuació de flamenc i dansa contemporània a càrrec d’Helena Briega i Ivette Sánchez com a punt d'arrencada per a un local que prestarà servei de bar-restaurant i promourà activitats de dinamització social i cultural de dimarts a diumenge.
M'agrada
Comentaris