Portada 458
Els alumnes de l'escola a la clausura del projecte Euronet 50/50 a Barcelona
Els alumnes de l'escola a la clausura del projecte Euronet 50/50 a Barcelona (Cedida)
18/03/2012 - Actualitat
L'Escola Sant Esteve, a la clausura del projecte Euronet 50/50
El col·legi castellarenc ha estat un dels pioners d'aquest projecte europeu, que ha permès reduir la despesa energètica del centre
Redacció
El passat 15 de març es va celebrar a Barcelona la clausura del projecte d’estalvi d’energia Euronet 50/50. L’escola Sant Esteve ha estat una de les pioneres en aquest projecte europeu i que mica en mica anirà incorporant a altres escoles sensibilitzades en el medi ambient.

Aquest projecte que ha durat dos anys, i que ha comptat amb la col·laboració de tota la comunitat educativa, ha permès reduir la despesa energètica de l’escola i sobretot variar hàbits de consum energètic. L’Ajuntament que és qui paga els subministraments, retorna a l’escola la meitat de l’estalvi en forma de mesures d’eficiència energètica.

Malgrat que aquest projecte hagi arribat al seu final, la intenció de l’escola és continuar treballant dins de la filosofia del projecte, ja que el resultat és que tothom hi guanya, l'escola prenent consciència de la responsabilitat amb el nostre entorn, l'Ajuntament en forma de menors despeses en energia i la societat en conjunt a causa de la disminució dels impactes ambientals derivats de l'estalvi assolit.
M'agrada
Comentaris