TÝtol de la imatge
Els alumnes de l'escola a la clausura del projecte Euronet 50/50 a Barcelona
Els alumnes de l'escola a la clausura del projecte Euronet 50/50 a Barcelona (Cedida)
18/03/2012 - Actualitat
L'Escola Sant Esteve, a la clausura del projecte Euronet 50/50
El col·legi castellarenc ha estat un dels pioners d'aquest projecte europeu, que ha permŔs reduir la despesa energŔtica del centre
Redacciˇ
El passat 15 de marš es va celebrar a Barcelona la clausura del projecte d’estalvi d’energia Euronet 50/50. L’escola Sant Esteve ha estat una de les pioneres en aquest projecte europeu i que mica en mica anirÓ incorporant a altres escoles sensibilitzades en el medi ambient.

Aquest projecte que ha durat dos anys, i que ha comptat amb la col·laboraciˇ de tota la comunitat educativa, ha permŔs reduir la despesa energŔtica de l’escola i sobretot variar hÓbits de consum energŔtic. L’Ajuntament que Ús qui paga els subministraments, retorna a l’escola la meitat de l’estalvi en forma de mesures d’eficiŔncia energŔtica.

Malgrat que aquest projecte hagi arribat al seu final, la intenciˇ de l’escola Ús continuar treballant dins de la filosofia del projecte, ja que el resultat Ús que tothom hi guanya, l'escola prenent consciŔncia de la responsabilitat amb el nostre entorn, l'Ajuntament en forma de menors despeses en energia i la societat en conjunt a causa de la disminuciˇ dels impactes ambientals derivats de l'estalvi assolit.
M'agrada
Comentaris