Portada 463
12/03/2012 - Actualitat
L’Altraveu critica que la pàgina de l’alcalde al web municipal inclogui un link a un portal de promoció del PSC
Des de la regidoria de Comunicació subratllen que és un enllaç extern com el que ofereixen les pàgines dels grups polítics municipals
Redacció
Des de l’Altraveu han mostrat el seu “rebuig” al que consideren un ús partidista del web de l’Ajuntament. En concret, es refereixen a la pàgina de l’alcalde que inclou un enllaç a un portal extern que Ignasi Giménez va fer servir durant les eleccions municipals, que inclou informació sobre el programa electoral del PSC i connexions a xarxes socials, entre d’altres coses. “Creiem que és de poca talla política que s’enllaci directament des del portal municipal de l’Ajuntament de Castellar a un web de campanya que va ser inaugurat el 2010 amb motiu d’una celebració socialista”, afirma L'Altraveu en una nota de premsa. També diuen que és “una publicitat que aprofita el paraigua del consistori. És per això que demanem al govern la retirada d'aquest tipus de publicitat del portal municipal”.

Per la seva banda, la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament ha explicat que “es tracta d’un enllaç extern a la pàgina de l’alcalde i, per tant, no es tracta de contingut propi de www.castellarvalles.cat. De fet, des de la regidoria informen que “al portal municipal també es poden trobar enllaços externs als webs de les diferents formacions polítiques, incloent L’Altraveu, sense que això es consideri propaganda política”.
M'agrada
Comentaris