Portada 458
Els sèniors en un dels entrenaments d’aquesta setmana
Els sèniors en un dels entrenaments d’aquesta setmana (Josep Graells)
15/03/2012 - Esports
Cop d’efecte del CB Castellar
Gran triomf del CB Castellar davant del Montgat (96-88). Van destacar les actuacions d’en Lisard Ruiz i del debutant Jan Kalina
Redacció
Diumenge es va veure i es va viure un partidàs al Puigverd. El Montgat, fins al moment segon a la classificació, visitava els castellarencs i això feia preveure, a priori, un partit molt difícil per als locals tot i que els resultats dels equips que tenien per sota els brindaven una oportunitat per posar més terra de per mig amb la promoció.
A més, el CB Castellar arribava en baixa forma després d’haver caigut davant del quart per una diferència important (96 a 78).

El partit es va iniciar amb molta precipitació i errors que van conduir els visitants a dominar el marcador basant-se en el poder interior dels germans Morales i asumint moltes responsabilitats tenint en compte la important absència de Ricky Gómez. Tot i això, el Castellar no va defallir. El club local, amb bona dinàmica des de gener, va tractar de tu a tu un dels equips referents de la categoria amb un joc interior molt potent. Després d’un inici disputat i d’un lleuger avantatge visitant, els castellarencs van aconseguir arribar al descans amb un marcador favorable 39 a 34.

A la represa, continuant amb la gran defensa que els havia portat a comandar el marcador, van aconseguir una diferència de 15 punts que els visitants van anar eixugant, però mai sense posar-se a menys de 4 punts de diferència, gràcies al gran treball col·lectiu en defensa i les accions ofensives de Lisard Ruiz i Jan Kalina, que va debutar aquesta setmana amb el conjunt groc-i-negre de la millor manera possible.

La desesperació dels visitants per no poder remuntar i per fer el seu joc habitual, va acabar traduint-se en dues faltes tècniques que van acabar de culminar un partit, de fet probablement el millor del que portem d’any per al Castellar, que permet als d’Enric Sabanés distanciar-se en 3 partits de la promoció de descens.

El final, molt emocionant tant pels qui estaven a la pista com per tota aquella afició que ho vivia des de les grades, va ser resolt amb ofici pels locals que ara ja miren amb optimisme i amb il·lusió els vuit partit que els queden per seguir escalant posicions. De moment, els d’Enric Sabanés s’han quedat amb aquest bon regust de boca i han pogut arribar fins a la posició número 10 de la taula.

han brillat || Sobretot s’ha de destacar el gran nivell exhibit pel CB Castellar davant de l’absència d’Oriol Parcerisa. No podem deixar de banda el bon treball aconseguit per Esteve, Ruiz i Kalina, que van aconseguir guiar l’equip durant tot el partit i facilitar aquests bons resultats. Per part de la Unió Esportiva Montgat van ser els germans Morales els qui més van destacar ben a prop de la cistella i Marc Camins ho va fer des del perímetre. Després d’aquesta trobada, el Montgat segueix en bona posició, ara són tercers. Això sí, l’actuació dels castellarencs ha aconseguit fer-los baixar des de la segona.
M'agrada
Comentaris