Portada 458
L'alcalde Ignasi Giménez, durant el ple de Constitució
L'alcalde Ignasi Giménez, durant el ple de Constitució (Cedida)
27/07/2011 - Actualitat
L’alcalde de Castellar renuncia al seu sou municipal
Els 54.000 euros anuals que percebia Ignasi Giménez es dedicaran a partides de caràcter social
Rocío Gómez
El passat 15 de juliol Ignasi Giménez, l’alcalde de Castellar, va prendre possessió del seu càrrec de diputat provincial. Dues setmanes després del seu nomenament Giménez ha anunciat que renunciarà al seu sou com a alcalde de Castellar de 54.000 euros anuals “per la situació econòmica actual” i perquè amb el nou càrrec rebrà una remuneració econòmica per part de la Diputació de Barcelona. “Deixar de percebre el sou ajudarà a descarregar econòmicament l’Ajuntament”, assegura Giménez. “Aquests diners es destinaran a complementar partides de caràcter social que són les que més s’han de reforçar en la conjuntura econòmica actual”, afegeix l’alcalde de Castellar. “Incidirem especialment en l’àmbit de l’educació i el benestar social”, puntualitza Giménez.
M'agrada
Comentaris