Portada 458
15/04/2011 - Opinió
Carta oberta als candidats i candidates a l’alcaldia
Benvolguts i benvolgudes,
Primer de tot, permeteu-me felicitar-vos per la vostra elecció com a candidats a l’alcaldia de Castellar. És un orgull presentar-se a les eleccions, encapçalar un projecte polític i poder representar els teus veïns.
Aviat començarà la campanya electoral i crec que és fonamental que a Castellar, des de les diferents opcions polítiques que cadascú de nosaltres representem, sapiguem transmetre al conjunt de la ciutadania els valors de la democràcia i el respecte als altres.
Ens trobem davant un moment molt difícil a nivell socioeconòmic. La desafecció vers la política i els polítics en general ha envaït amplis sectors de la ciutadana, que veuen els seus dirigents molt allunyats de la seva realitat quotidiana i incapaços d’oferir solucions als seus problemes.
Els polítics locals hem estat, des de sempre, pioners en moltes coses i crec que, una vegada més, hem de demostrar que hi ha una forma diferent de fer política, mantenint, òbviament i si cal, les nostres diferències ideològiques. Per sobre de tot, però, donant prioritat al benestar dels nostres veïns i veïnes, tot defugint de debats estèrils i partidistes.
Des del meu punt de vista, és molt important que els candidats que optem a gestionar a la nostra vila els propers quatre anys, siguem capaços de demostrar responsabilitat, coherència i esperit de servei. Només amb l’esforç i la bona predisposició de tots plegats, serem capaços de capgirar aquesta percepció generalitzada i d’assolir l’objectiu comú: millorar les condicions de vida dels nostres conciutadans.
Personalment em comprometo a realitzar una campanya constructiva i en positiu, aportant idees i solucions, tot fugint de les desqualificacions personals, la demagògia fàcil i les prediccions apocalíptiques. Hem de generar un clima de confiança. Si no ho fem, tots hi sortirem perdent, especialment, Castellar.
Des d’aquí, m’agradaria convidar-vos, com a caps de llista de les vostres formacions, a fer-vos vostre aquest esperit i a sumar-vos al meu compromís.
M'agrada
Comentaris