Portada 438
25/02/2011 - Actualitat
Els Mossos d’Esquadra desmenteixen els rumors sobre segrests a les escoles
El rum-rum s'ha difˇs rÓpidament per les xarxes socials alertant, sense motiu, als pares
Redacciˇ
Durant els ˙ltims dies, s’ha estŔs un rumor infundat on s’informa que els pares i mares vagin amb compte perquŔ un home estava intentat segrestar nens a la sortida de les escoles. Els Mossos d’Esquadra han desmentit aquest rumor i han explicat que no hi ha hagut cap intent de segrest a la comarca.
El rumor s’ha difˇs rÓpidament, en part, grÓcies a la xarxa social. Ahir mateix es podia llegir al mur de Facebook de RÓdio Palau “ALERTA MAMAS Han intentado secuestrar a un ni˝o en el colegio Mestre y Pla (Castellar). Ayer lo intentaron en Setmenat y no le saliˇ bien, dicen q es un tio calvo, alto y q lleva coches d alto standing pero no siempre lleva el mismo. En europa fm han dicho q estan en el VallÚs... Sabadell, Castellar, Setmenat......DIFUNDIR”.

Davant d’aix˛, el director de l’escola Mestre Pla, es va apropar a l’Actual i a RÓdio Castellar, per informar-se d’on havia sortir aquesta noticia, ja que al centre no havia passat res.

Per tant, mares i pares podeu estar tranquils ja que aquests intents de segrest es tracten d’un rumor i no d’un fet.
M'agrada
Comentaris