Pessebres castellarencs!
Aleix Canalís
Ja fa dècades que a la nostra vila podem gaudir , en èpoques nadalenques, de dues de les millors mostres de diorames del país.
D'una banda, el primer cap de setmana de desembre, es va inaugurar la 67a exposició del Grup pessebrista de Castellar de la Capella de Montserrat enguany amb el títol de "Pessebres del món". Aquest any, cada escena ens ha transportat a un indret del planeta. Com cada any, la brillantor tècnica i l'originalitat de les diferents propostes, han situat el llistó a un nivell altíssim. Aquest any però, la temàtica a permès gaudir d'una gran varietat de paisatges, alguns més familiars i d'altres més llunyans, que han fet les delícies de grans i petits. Així mateix, i en motiu del recent traspàs d'en Joan Maria
Garsot , també hem pogut gaudir d'una mostra dels seus pessebres.
D'altra banda, els pessebres de l'associació de Pessebristes de Sant Feliu del Racó ja fa més de tres dècades que son un referent del Nadal santfeliuenc. Aquest any, els "ponts" han estat l'element comú a la desena de pessebres que han conformat la mostra.
Així mateix, el 8è Pessebre Vivent de Sant Feliu que enguany ha rebut més de 3.000 visitants, consolidant-se en el panorama de pessebres vivents de Catalunya. Com és habitual, els visitants van poder gaudir de la recreació de diverses escenes bíbliques al nucli antic de Sant Feliu. La novetat d'aquest any ha estat un arbre dels desitjos a la pl del Dr. Puig.
En definitiva, unes festes de Nadal atapeïdes d'activitats que han permès tornar a visualitzar l'immens potencial creatiu que tenim com a poble, en molts àmbits, però especialment, en l'art de fer diorames
A tots els que ho heu fet possible, tant si us he citat anteriorment com no, moltes gràcies.
Comparteix
M'agrada
Comentaris