No ho entenem, Ignasi
Ignasi, has publicat un escrit per dir que suspens la teva militància del Partit Socialista.En tot el text no hi ha cap explicació del per què. Dius estar"trist i decebut de símbols i gestos, de decisions unilaterals, de tanta èpica i de dies històrics. De frontismes, de l'ús abusiu de la força i d'imposicions". Malauradament, en aquests temps d'injustícia flagrant, en ple atac a la democràcia, si tens un moment de feblesa - perfectament comprensible, per altra banda - només cal que pensis en totes aquelles persones que han estat tancades injustament per defensar la llibertat. La teva i la de tots.
Si com dius estàs enfadat amb els polítics i amb la política, entendríem que deixessis la política. Però no. Només marxes d'aquest PSC que s'ensorra per moments per culpa del seu seguidisme a les polítiques més anticatalanes del PP i Ciudadanos. I ho fas sense haver-te queixat mai quan el teu company de partit, Alfonso Guerra, va dir que s'havia "cepillado" l'Estatut de Catalunya, sense haver dit mai res contra els recursos al Tribunal Constitucional espanyol interposats pel Defensor del Pueblo, el socialista Enrique Múgica, o per les Corts d'Aragó, presidides pel també socialista Marcelino Iglesias.Francament, dona la impressió que acabes de baixar del Titànic quan has vist que la proa ja fa una estona que sucava. De què serveix autosuspendre's de militància del PSC i el proper 21 de desembre tornar a votar els partidaris d'empresonar el Govern legítim de Catalunya?
Afronta la realitat, Ignasi, i parla clar: els socialistes sou corresponsables de la situació actual. Hi ha vuit Consellers del Govern legítim de Catalunya a la presó, a banda dels presidents de l'ANC i d'Òmnium Cultural. Són gent que s'ho ha jugat tot per tal de donar la paraula al poble. Presos polítics en ple segle XXI i en plena Unió Europea.Reconèixer-ho. Denuncia-ho.
Estàs cansat de frontismes, dius. Doncs hi ha moments a la vida en què s'ha de triar i prendre partit: o estàs al costat del feixisme o de la democràcia. Igual com un dia es va haver de triar entre Franco i la República. O entre Hitler i els Aliats. Perquè, tal com diu Desmond Tutu, bisbe de Ciutat del Cap durant el règim de l'apartheid sud-africà i Premi Nobel de la Pau: "Si davant d'una injustícia tries la neutralitat, has triat el bàndol de l'opressor".Cal coratge perquè sense coratge no es pot ocupar un càrrec tan important com el d'Alcalde de Castellar en temps com els que corren.
I, si no ho denuncies amb contundència, Ignasi, almenys explica'ns els motius de la teva suspensió de militància sense tantes vaguetats. Voldríem saber la teva opinió sobre l'actitud del Partit Socialista durant el referèndum de l'1 d'octubre i sobre la seva complicitat amb la violència policial espanyola. Sobre l'aprovació per part del partit socialista de l'article 155 i les seves conseqüències nefastes per al nostre país. Sobre el PSC que comparteix manifestacions amb PP, Ciudadanos, grups feixistes i neo-nazis cada vegada menys dissimulats - manifestacions que SEMPRE acaben amb violència i agressions, sobre un govern rtl'exili i la presó.
Prou de fer trampes al solitari. Prou de frases suades i de llenguatge políticament correcte. Encara que et faci mal: torna a seure davant de l'ordinador i o bé denuncia-ho sense ets ni uts, o explica'ns la veritat.
Comparteix
M'agrada
Comentaris