Mai més! MAI
Grup Municipal Som de Castellar-PSC
Des del Grup Municipal Som de Castellar - PSC volem manifestar el nostre rebuig frontal davant l'actuació de la policia de l'Estat que es va produir durant el passat dia 1 d'octubre a Catalunya.
En democràcia, una mobilització pacífica, en cap cas, es pot reprimir mitjançant l'ús de la violència física que suposa un greu atemptat a la pau social de la nostra societat.
És per aquest motiu que ens refermem en què la violència no és justificable mai. MAI. En cap cas i continuarem defensant amb contundència la llibertat d'expressió i el dret a decidir del poble de Catalunya d'una forma cívica i pacífica.
Considerem que un govern que agredeix a la ciutadania, mobilitzada pacíficament, no és digne de seguir sent el seu govern.
Ha quedat en evidència que els actuals actors polítics estan inhabilitats per obrir una nova etapa basada en el diàleg per tal d'aconseguir un nou acord polític d'ampli consens i posar punt final al moment de confrontació que vivim.
Per això, creiem que la solució passa per una moció de censura al Congrés dels Diputats per part de tots els partits que aposten per la via del diàleg.
És imprescindible fer fora el Govern de Mariano Rajoy i convocar eleccions anticipades.
Per últim, manifestem el nostre suport a totes les persones ferides durant la jornada electoral i fem una crida a la mobilització, pacífica i cívica per defensar els drets de la ciutadania, la pau i la concòrdia social.
Comparteix
M'agrada
Comentaris