Ja ha arribat la Festa Major!
Aleix Canalís
Un any més, el segon cap de setmana de setembre, a Castellar del Vallès, encetem el curs amb festa grossa. No hi ha millor manera de reprendre l'activitat quotidiana després de les merescudes vacances d'estiu (per qui n'hagi pogut fer...).
El programa d'enguany inclou un gran nombre d'activitats culturals, esportives, lúdiques i socials que s'han dissenyat i programat per convidar-vos a sortir al carrer i a gaudir en companyia de familiars i amics.
El conjunt d'activitats d'aquesta Festa Major son fruit de la contribució activa del veïnat, entitats i associacions. Des de fa anys, aquest és el gran secret de l'èxit de la Festa Major de Castellar. No només perquè permet presentar una gran quantitat d'activitats diverses, sinó perquè fa que tothom es pugui fer seva la festa.
Voldria des d'aquestes línies felicitar i agrair, d'antuvi, la feina i l'esforç de totesles persones que han participat i participaran perquè la festa gran del nostre poble sigui un èxit: entitats i clubs, comissió de festes, personal del'Ajuntament... Sense la seva dedicació res del que viurem els propers dies seria possible.
Gaudiu de la Festa Major amb civisme. Sortiu al carrer, rieu, balleu, salteu, participeu a les cercaviles, dels jocs en família, dels concerts, de les activitats esportives... Ompliu els carrers i les places, aquesta serà la millor recompensa a tant d'esforç i dedicació.
Molt bona Festa Major!
Comparteix
M'agrada
Comentaris