Fent esport tots hi guanyem!
Aleix Canalís
Com ja ha esdevingut tradició els darrers anys, aquesta setmana, s'ha celebrat l'acte de reconeixement de mèrits i valors dels esportistes locals. L'esdeveniment va servir per oferir un reconeixement públic a tots aquells esportistes individuals o equips castellarencs que han excel·lit en les seves disciplines durant la temporada que ara s'acaba. En total, van ser-hi presents gairebé 200 persones que amb el seu esforç i entrenament diari, han aconseguit èxits esportius de rellevància a nivell nacional, estatal o internacional.
Més enllà de guanyar o perdre, l'activitat esportiva ens permet, essencialment, l'adquisició de valors i virtuts. A més, també és una ocasió per enfortir el caràcter. L'esport és una bona escola per aprendre a afrontar les contrarietats. I això, en certa manera, forma caràcter, i en definitiva ens forma com individus socials.
Cada esport a la seva manera, amb les seves particularitats, permet que ens desenvolupem de manera integral com a persones. Els valors que es desprenen de l'esport són sempre transferibles a altres àmbits de la vida i és per aquest motiu que creiem important destacar aquest aspecte en una jornada com aquesta.
Per acabar, en nom propi i de tot el consistori vull felicitar tots els esportistes guardonats i, alhora, encoratjar-los a seguir gaudint de l'esport que practiquen, més enllà de si els èxits arriben com si no. El veritable triomf no és guanyar sinó participar, fer salut i fer créixer el teixit associatiu de la nostra vila.
Comparteix
M'agrada
Comentaris