Feliç estiu!
Diuen que la felicitat és un sentiment agradable de satisfacció i benestar del cos i de l'ànima amb absència de patiment i preocupació, i això és el que des del Partit Demòcrata us desitgem per a aquesta estiu a totes les castellarenques i castellarencs.
Diuen que la felicitat arriba quan sentim que tot va bé, quan assolim allò que ens hem proposat i ens sentim realitzats, quan contemplem la bellesa, quan apreciem l'equanimitat de la justícia i l'ordre de les coses quan la serenor impera...
Nosaltres creiem que la felicitat és el resultat de la suma d'emocions positives i activitats satisfactòries relacionades amb el nostre cos, la nostra ment o els nostres éssers estimats. Som ésser socials, i a voltes la nostra felicitat depèn del reconeixement dels altres, perquè som éssers emocionals i gaudim quan sentim afecte i rebem estimació. Fins i tot la nostra felicitat pot estar condicionada per la felicitat dels altres i perquè ens és difícil sostenir el patiment aliè...
Creiem també que cada persona és única i per tant, cada persona té el seu propi concepte de felicitat, i creiem també que totes les persones tenen la seva dignitat, fortaleses i capacitats per conduir la seva pròpia vida, però sabem que les condicions ambientals, socials i físiques poden determinar i/o condicionar aquesta sensació de benestar i aquest estat de felicitat.
Garantir una bona qualitat de vida a les persones, fer-les partícips d'un projecte comú, reconèixer-les com a ciutadanes de primer ordre, valorant-les i escoltant-les, ens farà sentir a tots plegats part de la mateixa comunitat i ens facilitarà arribar a assolir aquesta tan desitjada felicitat. Per això la porta del nostre local està oberta a tots els que vulgueu apropar-vos-hi, les nostres xarxes socials estan a la vostra disposició, i les nostres regidores al vostre servei. Feu-nos arribar les vostres vivències, els vostres suggeriments, les vostres carències, les vostres il·lusions... Volem saber qui sou, què feu, què voleu, com esteu, què necessiteu... Perquè cadascú de vosaltres és únic, especial i important per a nosaltres!
Aquest és el nostre projecte i el nostre desig per a tots els castellarencs i castellarenques, per això us desitgem un feliç estiu!
Ens retrobem al setembre amb grans projectes per davant...
Comparteix
M'agrada
Comentaris