Avui arriben els Reis!
Aleix Canalís
Aquesta tarda, i puntualment com cada 5 de gener, Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran a la nostra vila carregats de regals, bons desitjos i una mica de carbó per tots els nens i nenes de Castellar.
La cavalcada de Reis és, de les festes nadalenques, la més desitjada per la mainada. Enguany, el recorregut que faran Ses Majestats pel nostre poble serà més llarg i començarà una mica abans. El canvi correspon a la voluntat d'apropar la cavalcada a més zones de la vila i al mateix temps, que poder gaudir durant més estona de la presència de Ses màgiques Majestats entre nosaltres.
A Castellar aquesta entranyable tradició es manté viva gràcies a la contribució del Grup Il·lusió, que des de fa més de tres dècades s'encarrega de l'organització del dia més especial de l'any.
En aquest sentit, des del Consistori, voldríem fer arribar el nostre més gran agraïment a tots els integrants d'aquesta entitat, així com a totes les persones que han col·laborat en la preparació i desenvolupament de la Cavalcada de Reis de Castellar d'enguany: voluntaris, treballadors municipals, espònsors.
Tenir-ho tot a punt per l'arribada dels Reis de l'Orient, requereix moltes hores de treball, per tal d'engalanar les carrosses, preparar el vestuari i tots el detalls necessaris per què la cavalcada sigui lluïda. Aquest esforç que dura tot l'any, de ben segur, que quedarà àmpliament compensat per la cara d'il·lusió i felicitats dels nens, pares, tiets i avis quan us vegin passar pels carrers de la nostra vila.
Més enllà però, de la felicitat que produeix la vostra labor, el vostre altruisme contribueix a la cohesió de la nostra vila. Sense entitats com la vostra, sense persones com vosaltres, Castellar seria una vila sense identitat.
Moltes gràcies pel vostre esforç, implicació i dedicació i molts ànims per seguir treballant per continuar fent feliços a més generacions de petits castellarencs i castellarenques.
Comparteix
M'agrada
Comentaris