Aquest Nadal, compra a Castellar
Anna Mármol
El comerç és un sector estratègic per a les nostres viles i ciutats. No solament és una peça clau de l'activitat econòmica, també ho és de la configuració de l'espai urbà i de la integració social. Cap sector com el comercial representa valors tan alts en nombre d'empreses, de llocs de treball o de serveis imprescindibles per la qualitat de vida dels ciutadans.
Un any més hem posat en marxa un seguit d'activitats per animar als castellarencs i castellarenques a comprar als comerços de la nostra vila. En aquest sentit destaca la campanya, "A Castellar tenim de tot, aquest Nadal compra a la vila", que té com a objectiu conscienciat al consumidor de les avantatges que suposa disposar d'un comerç de proximitat potent. Defensem el petit comerç perquè és un element bàsic per gaudir d'una ciutat de qualitat i humana.
La campanya es complementa amb la Fira de Nadal, que tindrà lloc el proper 17 de desembre als carrers de l'Illa del Centre i que comptarà amb la participació d'establiments del comerç del municipi, artesans, entitats i associacions. Tant la campanya com la fira són iniciativa de l'associació Comerç Castellar i tenen el suport de l'ajuntament.
Destacar també la proposta que ens fan els paradistes del Mercat Municipal, sortejant 40 espatlles de pernil entre els seus clients o el concurs d'aparadors de Nadal que promouen la Cambra de Comerç de Sabadell i l'Ajuntament.
Voldria animar a tots els castellarencs i castellarenques a que aprofitin tota l'oferta comercial que tenim a la nostra vila. Ja que podem trobar de tot, de qualitat i amb un excel•lent servei. I, el que és més important, tots sortirem guanyant.
Comparteix
M'agrada
Comentaris