A Primera!
Aleix Canalís
Dissabte, es va escriure una de les pàgines més grans de l'esport castellarenc dels últims anys. Més d'un miler de persones va assistir al Pepín Valls, per veure com la Unió Esportiva assolia l'ascens a Primera Catalana. Han estat molts anys a Segona , una categoria antipàtica, de la qual és molt difícil poder-ne sortir. Enguany però, i gràcies a la bona tasca duta a terme des de tots els estaments del Club, el malson ha acabat i dinou anys després del darrer ascens, el Castellar torna a tocar el cel esportiu.
Voldria aprofitar aquestes ratlles per felicitar, en nom de tot el Consistori, a tot l'equip per la bona temporada que han realitzat i molt especialment, al President i a l'entrenador del primer equip, en Joan Homet "Comas" i a l'Antonio Roldán, per haver estat, juntament amb els seus col·laboradors, una part essencial d'aquest èxit col·lectiu.
Els responsables, de qualsevol entitat esportiva, i els de la Unió esportiva no en són una excepció, saben com és de difícil tirar endavant amb el dia a dia d'un club. Tots els esforços i els sacrificis però, es veuen compensats quan pots palpar amb les teves mans que la feina feta dona fruits. Això és el què va passar dissabte. Més enllà de l'ascens, veure el camp ple i una infinitat de nens i nenes equipats amb els colors de l'equip, són una bona mostra que més enllà de fer esport i guanyar, des de la Unió Esportiva Castellar, també es fa poble i es transmeten valors.
Per tots aquests motius, moltes felicitats i moltes gràcies.
Comparteix
M'agrada
Comentaris