L'ambient durant un dels concerts a Vilabarrakes
- Quim Pascual
11/09/2017 Actualitat
Vilabarrakes s'acomiada aquesta nit amb el concert de Doctor Prats
L'actuació en directe començarà a les 23 hores i serà l'última de la Festa Major d'aquest 2017
Anna Parera
Vilabarrakes té aquesta Festa Major 2017 quatre dies d'ambient i d'actuacions musicals. Acompanyats dels 7 col·lectius locals Esbart Teatral, Zona Rate, La Kantera, Sense Nom, Waikiki, la Colla Castellera de Castellar i War House que han muntat les seves barraques temàtiques. De moment, les nits de dissabte i de diumenge han rebut una bona afluència de persones i han tingut un bon funcionament musical. Aquesta nit de dilluns el grup Doctor Prats tancarà els concerts programats per aquest any. L'actuació començarà a les 23 hores a l'escenari cobert de la zona de Vilabarrakes, al costat de l'Skate Park.

Doctor Prats és un dels plats forts de la Festa Major d'enguany. El grup de Terrassa portarà a Castellar les cançons del seu segon disc Aham Sigah amb un estil d'electroswing de festa i fusió tribal. "Les nits no moren mai", una versió que van fer amb motiu de la Marató de TV3, i "Ara!", la cançó amb què aquest 2017 han guanyat el premi Enderrock a la millor cançó de pop-rock en les votacions populars, són de les més conegudes i sentides del conjunt. Després del concert, l'entitat local Deejays del Revés s'encarregarà d'ambientar musicalment l'espai de Vilabarrakes fins que es posi el punt final a la nit.

Dissabte i diumenge han estat els Deejays del Revés qui s'han encarregat d'engegar els equips de so de Vilabarrakes i començar a fer l'ambientació musical. Dissabte, els van seguir Wild Goats, un conjunt de Sabadell, Me fritos and the gimme cheetos, un grup d'Oviedo que fa versions de cançons conegudes, Dalton Bang, que va tocar des de cançons dels anys 70 fins als èxits més actuals, i el Dj Kharloss Selektah amb estils de música jamaicana. La nit de diumenge el primer concert el va fer Segona Mà, vingut des de Tarragona per presentar a Castellar el seu dic Endinsa't. La segona actuació va ser la de La Banda Biruji, una orquestra de versions punk, ska i reggae. Mentre que el punk-rock de Crim i el Dj Qest'd'n'b set van tancar la nit de diumenge a quarts de 6 de la matinada.
Comparteix
M'agrada
Comentaris