La neu ha quallat a l'Aire-Sol aquest vespre
La neu ha quallat a l'Aire-Sol aquest vespre
12/02/2018 Actualitat
Vespre de neu a Castellar del Vallès
Els accessos a l'Aire-Sol i el Balcó estan tallats
R.G.
El temporal de neu ha arribat aquesta tarda a la vila, que comença a lluir un skyline amb una capa fina de neu. Durant tota la jornada, les precipitacions en forma de pluja han estat constants. A partir de dos quarts de set de la tarda, però, ha tingut lloc una pedregada intermitent, un fenomen que a les urbanitzacions i a Sant Feliu del Racó ha estat un mica més virulent i ha mutat minuts després en les primeres volves de neu. Al punt de les 8 del vespre ha estat quan ha començat a nevar de manera generalitzada també al nucli urbà, al centre de la vila.

De moment, la neu està quallant als punts més alts de Castellar. Segons fonts dels Bombers Voluntaris, els accessos a l'Aire-Sol i el Balcó estan tallats. En aquest sentit, Protecció Civil recomana que als municipis on està nevant s'eviti circular amb cotxe durant les properes hores si no és indispensable a fi i efecte d'evitar retencions, facilitar l'accés de les llevaneus i prevenir accidents en cas que es formin plaques de gel a la carretera.


Tenint en compte que Protecció Civil i CECAT han activat el pla NEUCAT en fase de prealerta en base a les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, els Bombers Voluntaris de Castellar han romàs i romandran durant unes hores més al parc fent guàrdia per a qualsevol eventualitat que pugui sorgir a causa de la nevada.

TALLS EN EL TRÀNSIT A LA COMARCA
La carretera BV-1221 que uneix Matadepera amb la resta de la comarca està tallada a hores d'ara amb motiu de la calamarsada i de la neu que està caient aquest vespre. Segons informa el Servei Català de Trànsit s'estan produint afectacions, retencions i tall de circulació pel temporal a més d'una vintena de trams de diferents vies d'arreu del territori en què és obligatori circular amb cadenes.

Comparteix
M'agrada
Comentaris