Les figures Playmobil grosses exposades a la fira
- Quim Pascual
20/03/2017 Actualitat
Un espai per endinsar-se al món dels Playmobil
La Fira Esplay va omplir de figures i jocs el Recinte Firal de l'Espai Tolrà durant tot el cap de setmana passat i va atraure uns 2.200 visitants
Anna Parera
Un ninot Playmobil personalitzat de mosso d'esquadra donava la indicació per accedir a l'interior de l'Espai Tolrà. El Recinte Firal s'havia convertit, per un cap de setmana, en una fira i espai de joc de la coneguda marca Playmobil.

A l'exterior, els infants podien gaudir pujant als inflables i, un cop a dins, hi havia muntat tot l'espai per observar, jugar i passar una bona estona. "Intentem que la gent quan entri tingui la sensació que s'endinsa en un parc temàtic", va expressar Ignasi Puig, promotor de l'esdeveniment. Muntats en taules rodones, hi havia exposats 11 diorames de temàtiques molt diferents, entre elles, un parc aquàtic, els primers dinosaures, el circ, la gran piràmide i l'univers dels pirates. Cap d'ells deixava escapar cap detall, figures, elements d'ambientació del paisatge i complements. Estaven acabats a la perfecció per servir d'inspiració a tots els assistents que volguessin fer els seus propis muntatges Playmobil. Per altra banda, també hi havia delimitat un espai de jocs i de tallers, on grans i petits podien divertir-se fent torres amb peces i participant de jocs gegants. L'altre atractiu eren les figures grosses de Playmobil, que dies abans havien estat exposades a diversos aparadors dels comerços de Castellar. En total, n'hi havia 13 i totes elles eren diferents. De tant en tant, també passejaven per la fira dos personatges disfressats de Playmobil, una princesa i un cavaller, amb qui tothom qui els veia aprofitava per fer-se una fotografia de record. L'espai d'expositors completava aquesta fira del Playmobil. Quatre parades oferien les típiques caixes d'aquest producte, però també figures soltes per poder completar les col·leccions. Fins i tot, es podien comprar algunes peces especialment personalitzades.

"Estem molt contents, perquè hem vist que totes les accions prèvies que havíem fet per arribar avui aquí s'han complert", va opinar Puig. Els fulletons repartits a totes les escoles de Castellar van informar de l'activitat i la Ruta dels Aparadors Playmobil també va generar l'ambient per captar l'atenció. Tot plegat per aconseguir una bona afluència a la primera edició d'aquesta fira dedicada al Playmobil, ja que els organitzadors l'han tancat "amb unes 2.200 persones i per nosaltres això és un èxit absolut", va concloure Puig.
Comparteix
M'agrada
Comentaris