L'equip de SARSA Vallès, que acaba de ser premiat amb el guardó
L'equip de SARSA Vallès, que acaba de ser premiat amb el guardó - Cedida
17/03/2017 Actualitat
Sarsa de Castellar del Vallès, reconegut per Volkswagen com un dels cinc millors tallers oficials d'Espanya
Per segon any consecutiu, el taller oficial de Volkswagen a Castellar del Vallès ha rebut el premi Best of, un guardó que premia l'excel·lència i la professionalitat dels tallers de la marca
Redacció
Sarsa Vallès, del grup Movento, acaba de ser reconegut amb el guardó Best of 2016. Aquest premi situa el concessionari oficial de la marca per primera vegada entre els 5 millors tallers a nivell espanyol en gestió, reparació dels vehicles i atenció al client. A més del reconeixement de la marca amb el lliurament d'un certificat especial, guanyar aquest premi suposa la inclusió de Sarsa Vallès dins d'un reduït grup format pels millors tallers de la marca alemanya.

El programa de motivació Best of, que anualment duu a terme Volkswagen, valora els avenços, l'excel·lència en les activitats realitzades i la comunicació amb els clients de cadascun dels tallers associats a la marca. En aquesta última edició, de 420 tallers participants, se n'han premiat 82 de diverses localitats del territori espanyol, que han aconseguit assolir més de 800 punts del total de 1.000 que Volkswagen atorga.

El concessionari ja va rebre l'any passat el guardó, encara que en el rànquing estava en els millors 25. El 2012 va ser premiat amb l'European Volkswagen Service Quality Award 2012, en la categoria de Best Improver i el 2011 ambel premi final del Programa d'Assistència Tècnica 2011 (The Top Quality Journal) que acreditava la millor evolució de tota la xarxa Volkswagen a Espanya. 

Movento està present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona amb les 14 marques que representa. És un dels grups d'automoció més destacats del seu entorn i cada any ven prop de 19.000 vehicles, tant nous com d'ocasió. Movento pertany al grup Moventia, un grup empresarial dedicat a la mobilitat que compta amb un model de negoci compromès amb les persones, la societat, el medi ambient i la qualitat del seus serveis.

Comparteix
M'agrada
Comentaris