20/04/2017 Actualitat
Revetlla de Sant Jordi amb els microrelats de L'Actual
Aquest divendres a partir de les 19h tindrà lloc l'entrega del IV Premi de Literatura Breu de L'Actual a la Biblioteca Municipal
Redacció
La tarda d'aquest divendres tindrà lloc l'entrega del IV Premi de Literatura Breu de L'Actual. Enguany s'ha batut un rècord de participació amb un total de 142 obres presentades, la qual cosa significa que s'han triplicats els treballs respecte l'edició anterior en què es van rebre 48 relats. En aquest sentit, la participació dels joves ha estat notable, amb 97 treballs presentats en la categoria de narrativa. En la categoria d'adults s'han rebut 35 relats, mentre que també creix la categoria de poesia respecte el 2016, amb 11 treballs rebuts.

El veredicte del jurat es farà públic aquest divendres amb l'entrega dels premis que tindrà lloc a la Biblioteca a partir de les 19h. L'acte de reconeixement arrencarà amb l'actuació de la secció de joves de les Corals Musicorum SOM·Night, dirigides per Sónia Gatell i amb l'acompanyament al piano d'Adrià Aguilera. Després de donar a conèixer els guanyadors del concurs de microrelats, els actors i actrius Joan Solé, Rosa Fité i Margarida Gubern.

El jurat del concurs està format per Anton Carbonell, Gisela Pou, Rosa Maria Baró, Yolanda Guitérrez, Carme Muñoz i Marina Antúnez. Els guanyadors veuran publicats els seus textos al número del 28 d'abril de 2017 del setmanari L'Actual.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris