Carlos Kotnik, a sobre de la seva moto
Carlos Kotnik, a sobre de la seva moto - M.K.
Carlos Kotnik
12/08/2015 Actualitat
Mor el pilot santfeliuenc Carlos Kotnik
El funeral serà el proper dimarts 1 de setembre a l'església de Sant Félix de Sabadell
R.G.

El vespre del passat dilluns 10 d'agost va morir el pilot santfeliuenc Carlos Kotnik - 55 anys - a causa del càncer, segons han confirmat fonts de la família, que han apuntat que la inesperada agressivitat i la rapidesa de la malaltia, diagnosticada fa pocs mesos, va sorprendre l'equip mèdic i la família.

Kotnik va ser el 1r pilot espanyol que va córrer a la mítica cursa del Tourist Trophy de l'Illa de Man després de la prohibició pels pilots espanyols per part de la Federació per la mort de Santiago Herrero al 1970. De fet, la família Kotnik va ser la primera importadora de la marca Porsche de Stuttgart per tota Espanya. La seva vinculació al món del motor es va traslladar, en els últims anys, al taller-botiga que dirigia a Terrassa.


La cerimònia de comiat a Carlos Kotnik, tindrà lloc el proper divendres 14 d'agost en la més estricta intimitat i privadesa. Fonts de la família han expressat que dimarts 1 de setembre a les 20h es farà una cerimònia religiosa a l'esglèsia de Sant Fèlix de Sabadell, ciutat on va néixer el pilot.


L'Actual va poder entrevistar fa tot just un any a Carlos Kotnik. Podeu recordar a la contra  la figura d'aquest gran pilot que ja forma part de la història de l'automobilisme i que va començar a córrer a sobre d'una Montesa Cappra 414.


ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ 17/08/15 09:38h

Comparteix
M'agrada
Comentaris