El conseller de Salut, Antoni Comín, amb els representants dels municipis
El conseller de Salut, Antoni Comín, amb els representants dels municipis - Cedida
17/07/2017 Actualitat
Mesa del diàleg pel Taulí
Els municipis de l'àrea d'influència del centre hospitalari han acordat amb la Conselleria de Salut constituir-la al setembre
Jordi Rius
Al final, la Conselleria de Salut ha decidit posar fil a l'agulla i anar per feina amb les inquietuds i demandes que plantegen els municipis de l'àrea d'influència del Parc Taulí per resoldre amb urgència dotar de pressupost i personal tant l'Atenció Primària de les poblacions com el Servei d'Urgències del centre hospitalari. Dijous passat, en una reunió amb representants dels municipis celebrada al Parlament, el conseller de Salut, Antoni Comín, es va comprometre a crear "una mesa de diàleg amb la conselleria per tenir una relació més fluïda amb les poblacions", segons assenyala el primer tinent d'alcalde de Castellar, Joan Creus, que va estar present a la reunió. De fet, la trobada va ser l'acord a què van arribar els municipis a principis de juny a Polinyà.

A més del conseller i de Creus, a la trobada hi van participar Lluís Franch, Gerent Regió Sanitària Barcelona del Departament de Salut; l'alcalde de Sabadell, Juli Fernández; l'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà; l'alcaldessa de Barberà, Sílvia Fuste; l'alcalde de Polinyà, Javi Silva; l'alcaldessa de Sentmenat, Montse Rueda; l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós; el regidor de Salut de Sant Llorenç Savall, Juan Luis Serrano i Iván Sanz, regidor de Salut de Badia del Vallès. Creus considera que la reunió amb el conseller va ser molt satisfactòria ja que "entenem que el Departament ha estat amatent a les nostres consideracions i ara ha estat el moment de materialitzar-ho". Segons el primer tinent d'alcalde de Castellar, el conseller Comín ha reconegut el dèficit que pateix urgències del Parc Taulí i que "la situació pot millorar amb la inversió compromesa pel 2018".
Comparteix
M'agrada
Comentaris