14/07/2017 Actualitat
La regidora Glòria Massagué plega després de 10 anys al consistori
En aquest darrer mandat Massagué ha estat al capdavant de la regidoria de Serveis Socials, Habitatge i Salut
R.G.
La regidora de Som de Castellar - PSC, Glòria Massagué, deixarà el seu càrrec al consistori a la propera sessió plenària que tindrà lloc dimarts 18 de juliol a Ca L'Alberola. Massagué, de 49 anys, ha format part de la corporació local des de juny de 2007. La regidora assegura que es "desvincularà de la política activa" però reconeix que desvincular-se del món de la política en general "és més difícil".

Concretament, Massagué ha estat durant tres legislatures comandant diverses regidories de l'Ajuntament de Castellar. Així, a la primera legislatura, de 2007 a 2011, va ser regidora de Cooperació, Nova Ciutadania, Gent Gran i Joventut. De 2011 a 2015 va ser 2a tinent d'alcalde i, a les regidories anteriors, es van sumar la Regidoria de Serveis Socials i Salut. En aquesta darrera legislatura, Massagué ha estat al capdavant de la regidoria de Serveis Socials, Habitatge i Salut. "No puc negar-ho, és una feina que m'encanta. No hauria pogut fer una altra cosa que no estigués relacionada amb el treball directe amb les persones", explica Massagué.

Al llarg d'aquesta dècada a l'Ajuntament, Massagué destaca que entre les fites, "petites, però significatives," que ha aconseguit durant els tres mandats, es troba la posada en marxa de la Regidoria de Gent Gran. "Petits programes que vam començar ja s'han quedat. Per exemple el Vine i Camina 60 és tot un clàssic", apunta l'encara regidora. Pel que fa a l'àmbit de la cooperació internacional, Massagué recorda que mentre que alguns ajuntaments durant la crisi han eliminat la dotació pressupostària per a aquesta regidoria, "Castellar només la va rebaixar però no la va treure".

Quant a la regidoria de Serveis Socials, Salut i Habitatge, la regidora reconeix que han viscut "situacions molt dures" durant els anys en què la crisi econòmica va ser més cruenta. Amb tot, Massagué posa de manifest que està "molt orgullosa", entre d'altres fites, de l'aprovació del primer pla contra els desnonaments a la vila.

Finalment, en referència al balanç final d'aquests 10 anys de servei públic, la castellarenca assegura que "la política m'ha ensenyat a escoltar les persones i a posar-te en el lloc de l'altre; m'ha ajudat a no tenir prejudicis i a veure que ningú té mai tota la raó sinó que tothom té la seva part de raó".
Comparteix
M'agrada
Comentaris