Nova senyalització
Nova senyalització - J.MORERA
11/01/2018 Actualitat
La marca Fem Castellar al pàrking del Mercat
L'Ajuntament ha senyalitzat les portes d'accés a l'aparcament subterrani de la plaça Major amb l'objectiu que la ciutadania les identifiqui d'una manera fàcil i ràpida
Redacció
L'Ajuntament de Castellar ha procedit darrerament a senyalitzar les portes d'accés a l'aparcament subterrani de la plaça Major situades a l'edifici d'El Mirador, amb l'objectiu que la ciutadania les identifiqui d'una manera fàcil i ràpida i de diferenciar-les entre elles. Per fer-ho s'ha utilitzat el mateix codi que es va iniciar al setembre de 2016 amb la marca "Fem Castellar", formada per símbols geomètrics que substitueixen les vocals i creen un sistema d'identitat. Alhora, cada paraula es converteix en un símbol propi dins d'un conjunt, un codi que l'emmarca dins d'una imatge gràfica que no és només reconeguda com a marca sinó també com a estil gràfic.

Des de la seva creació, la marca "Fem Castellar" també s'utilitza per comunicar la programació cultural de l'Auditori en els diferents suports gràfics, com ara el programa de mà, els cartells, les estructures verticals o el gadget de regal. En aquest cas, a més, cadascun dels símbols fa referència a una temàtica, per exemple, la rodona correspon al cinema, el triangle al teatre i la ics a la música.
Comparteix
M'agrada
Comentaris