Ramon Mirabet
BOKHERON - BOKHERON
02/08/2017 Actualitat
La gira 'Home is where the heart is' de Ramon Mirabet passarà per Castellar
El jove músic català actuarà a la plaça d'El Mirador la nit del diumenge 10 de setembre en el marc de la Festa Major
Rocío Gómez
La plaça d'El Mirador acollirà diumenge, 10 de setembre, a les 22 hores, el concert de Ramon Mirabet, que fa parada a Castellar amb la gira de presentació del seu darrer disc 'Home is where the heart is'. Després de participar a un talent show a França, de recòrrer mitja Europa amb el seu primer senzill, 'Happy days', i de colar-se a l'anunci d'estiu d'una coneguda marca de cervesa, Mirabet trepitjarà la vila en el punt més àlgid de la seva carrera musical. I, segons assegura, està decidit a seguir muntat a la cresta de l'onada per conquerir nous escenaris i acumular més seguidors.


- Quin espectacle trobarem al teu concert a la plaça d'El Mirador?
És la primera vegada que toco a Castellar del Vallès. No m'agrada definir-me o parlar d'estils. Presentaré les meves cançons, dels dos discos, perquè segur que hi ha molta gent que no em coneix. No tinc una idea predefinida de com serà el concert. Em deixo endur pel moment, per les sensacions, per l'ambient i la màgia que es genera... Es tracta de ser natural i de seduir el públic.


- Al teu darrer disc, 'Home is where the heart is', combines diversos estils i trenques la barrera de cantar en anglès.
Sí, no té un estil concret. És una barreja de tot el que he viscut en aquests anys, del que sento en el meu dia a dia. He agafat tot això i ho he vomitat a les cançons amb veritat, de manera autèntica. No sé fer les coses d'una altra manera.

- M'imagino que ser la banda sonora d'un conegut anunci de cervesa, va ser un punt d'inflexió en la teva carrera.
Tot suma, però sí, va ser un punt d'inflexió. Amb tot, ja no és com abans que la música era la protagonista de l'anunci i sonaves a totes les ràdios. En el fons, sempre havia pensat que d'alguna manera o altra això passaria. En els últims tres anys he viscut una època de molts concerts, d'entrevistes, de viatges, de participar a festivals, d'omplir sales com Razzmatazz o Apolo... Ha estat com una explosió! Del 2007 al 2009 vaig estar viatjant per Europa i tocant al carrer. No tenia cap pretensió, era un somiador i volia conèixer món.

- El teu viatge per Europa et va portar a un talent show francès el 2010. Què en recordes?
Vaig anar a Paris a portar les cendres de la meva àvia al Sena. Els meus avis tenien un circ, i la meva mare va créixer allà. Teníem un punt bohemi. Un cop vaig ser a Paris, dues amigues franceses em van inscriure al concurs sense que jo ho sabés. Vaig anar passant les fases del càsting, fent viatges d'anada i tornada entre Barcelona i Paris, fins que vaig arribar al concurs i la cosa va anar bé. No he seguit mai, ni abans ni ara, aquests concursos. Per a mi era una aventura, una manera de seguir viatjant.

- Per on passa el futur de Ramon Mirabet?
La gira de 'Home is where the heart is' s'està acabant, s'ha d'anar tancant etapes i començar-ne de noves. Ara vindran coses noves, nous projectes i noves cançons. Aviat anunciarem alguna cosa! Tinc ganes de seguir creixent, de tocar a sales grans i festivals davant de molta gent, d'aprofitar aquest moment.

- No trobes a faltar tocar a locals petits? El caliu del públic?
Sí, de vegades em ve de gust tornar a les sales petites. Abans, acabava el concert i anava a la barra a prendre alguna cosa, com si no hagués fet un concert, passaves més desapercebut. El retorn amb el públic és diferent. De tant en tant, de manera improvisada, m'agrada fer concerts d'aquest tipus.

Comparteix
M'agrada
Comentaris