El president de la Cecot, Antoni Abad, envoltat de la junta directiva
El president de la Cecot, Antoni Abad, envoltat de la junta directiva - J. Rius
11/01/2018 Actualitat
La Cecot percep un 2018 en positiu
El president de la patronal vallesana creu que cal "donar protagonisme al diàleg i al món empresarial"
Jordi Rius
Concòrdia i diàleg són les paraules que més ha emprat el president de la Confederació Empresarial Comarcal de Terrassa (CECOT), Antoni Abad, aquest dijous en el decurs del tradicional esmorzar d'inici d'any amb els mitjans de comunicació. Fins i tot el cava amb què s'ha brindat després de la trobada per desitjar un profitós 2018, era el Marquès de Concòrdia. Tot un detall per als assistents i un avís per als navegadors. "Hem de resituar i donar protagonisme al diàleg i al món empresarial i tot això dins una Catalunya que està dins d'Europa. Per aquest motiu estem més convençuts que mai que hem de tenir uns autèntics Estats Units d'Europa".

Quant a les perspectives respecte al 2018, Abad ha explicat que "empresarialment creiem que serà similar al 2017 i que continuarem creixent, encara que potser la dada de valor afegit serà una mica menor". El president de la Cecot ha incidit en el fet que "hem de continuar parlant de reformes i de modernització del país, amb la implementació d'un nou paradigma i un clar lideratge a les empreses". Respecte a les plantilles, la previsió de la patronal vallesana és que hi haurà un manteniment i fins i tot un creixement. De nou, Abad ha posat l'accent en el tema de la falta d'especialistes dient que "hem après molt poc en aquest temps de crisi i no hem aprofitat per la formació. Les empreses tenen necessitat d'aquest perfils en clar creixement".

L'EXPEDIENT DE FOMENT
"Nosaltres som Foment de Treball". D'aquesta manera ha respost Abad a l'anunci que va fer dilluns la junta directiva de Foment d'obrir un expedient per expulsar-la de la institució, amb la postures enfrontades respecte el procés català de rerefons. Abad ha afegit que l'expedient encara s'ha de rebre i ha avançat que "li donarem la resposta que se'ns plantejarà" . El president s'ha mostrat sorprès per la decisió de Foment, perquè l'any passat "no vam treballar amb tensió". De tota manera, ha apostat pel diàleg amb Foment ja que "no cal que forcem cap situació perquè la nostra vinculació amb Foment és ferma i ens convé tenir-ne una de sòlida".

Comparteix
M'agrada
Comentaris