Algunes de les recomanacions de la llibreria Vallès
Algunes de les recomanacions de la llibreria Vallès - CEDIDA
02/08/2017 Actualitat
Grans llibres per a petits lectors
Les llibreries castellarenques i la biblioteca recomanen algunes lectures infantils
Les llibreries de Castellar i la Biblioteca Municipal Antoni Tort han fet les seves respectives recomanacions de lectures infantils i juvenils. Començant pel servei municipal, que ens recomana la lectura per a tres franges d'edat: juvenil, infantil i no lectors. Per a les edats més altes, El gabinet dels objectes perduts, de James R. Hannibal; Ciutat d'orges, d'Avi, i el rastre brillant del cargol, de Gemma Lienas. En l'apartat de literatura infantil, a partir de 6 anys, la biblioteca recomana M'agradaria ser metge, d'Anna Obiols; El pare Mumin i el mar, de Tove Jansson, i El hombre que compró la ciudad de Estocolmo, de Gianni Rodari. I pels més petits, encara no iniciats en la lectura, són una bona opció llibres com D'aquí no passa ningú, de Takatuka; El meu primer carnaval dels animals, de Séverine Cordier, i Tinc calor, de Majo Taruishi.

La llibreria La Centraleta ens proposa els llibres La muntanya de llibres més alta del món, de Rocío Bonilla, per a nens i nens de 6 a 8 anys; El Laberint de l'anima, d'Anna Llenas, recomanat per a infants de 8 a 10 anys, i L'herbari de les fades, de Benjamin Lacombe i Sébastien Pérez, per a joves de 10 a 12 anys.

La Llibreria Vallès ens recomana tres llibres per als més petits de casa: Max i els Superherois, de Rocío Bonilla; Talpet terratrèmol, d'Anna Llenas, i Juguem a fet i amagar, peix irisat?, de Marcus Pfister.

Pels primers lectors, Arriba el sr. Flat, de Jaume Copons; El Capità Calçotets i el retorn terrorífic de l'Andròmina Sucamulla, de Dav Pilkey, i El misteri de la lluna, de Josep Ll. Badal.

De 8 a 10 anys, Vallès recomana Oriol Pelacanyes prou d'excuses, d'Eva Santana; En Bernat detectiu i l'anell del templer de Capellades, de Josefina Llauradó i Cirstina Picazo, i La immortal, de Ricard Ruiz.

I en la secció juvenil, les recomanacions inclouen la Fan total, A. V. Geiger; Rebel. El desert en flames, d'Alwyin Hamilton, i El ladrón del rayo, de Rick Riordan.

L'Espai Lector Nobel apunta títols com aquests. Per a infants a partir de 3 anys, La filla de Grúfal, un llibre amb sons de Julia Donaldson, i Florentina, qui s'amaga darerre...?, d'Alexander Steffensmeier. Per la canalla a partir de 6 anys, Les aventures del Capità Calçotets, de Dav Pilkey. Pels infants a partir de de 8 anys, El talismà còsmic, de Muriel González. Per joves a partir de 12 anys, el llibre Quan em puguis veure, de Laura Gallego.
Comparteix
M'agrada
Comentaris