capturada_617x412
Imatge virtual de l'estand de GastroFresc a Alimentària
16/04/2018 Actualitat
GastroFresc, un any més present al saló Alimentària

L'empresa castellarenca presenta com a novetat el sorbet d'açaí sense sucre

Jordi Rius

Un any més, l’empresa castellarenca Gastronomia Fresca (GastroFresc) estarà present al saló Alimentaria, que se celebrarà del 16 al 19 d’abril al recinte Gran Via de Barcelona.  L’empresa és representant del fabricant de fruites trocejades, purés 100% naturales i coulis Dira, el fabricant de polpes de fruita tropicals i exòtiques Brasfrut i  el fabricant del sorbet d’açaí Native Açaí. “Enguany,  presentem com a novetat el sorbet d’açaí sense sucre, barrejat amb guaranà i amb estèvia”, explica el gerent de GastroFresc,  Joan Juni.  L’açaí és actualment “una de les fruites que més nutrients hi ha i és molt consumida en gimnasos i per esportistes, sobretot brasilers perquè la palmera que produeix aquests fruits es conrea a l’Amazones”. Del 17 al 19 d’abril, l’estand de GastroFresc, situat al pavelló 6 (Restaurama) acollirà un show cooking amb el xef castellonenc César Romero, “que serà a partir d’ara el nostre ambaixador”.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris