14/11/2018 Actualitat
Els Budellets ja preparen la cursa final, pel dia 29

L'entitat dedicada a l'afició de l'scalèxtric va fer la penúltima cursa el dia 8 de novembre

Redacció

El dia 8 de novembre, es va celebrar la penúltima cursa del campionat social de Scalèxtric al local de l’entitat castellarenca Budellet, al carrer d’Osona 14. En aquesta ocasió, hi van participar els cotxes de la categoria GT motor en angle. “Aquests, són bòlids molt ràpids i cal tenir bon control”, expliquen des de l’entitat Budellets.

A la cursa hi van participar 17 pilots,  distribuïts en dues mànigues, la dels tranquils i la dels ràpids. “Val a dir que ambdues van ser força competides”, recorden els organitzadors. “A  la primera, entre el primer i el segon,  va haver una diferència d’un pam”.

El guanyador va ser Germà Puntet, que com sempre, va fer una cursa ràpida i sense errors.  “Es va viure una vetllada molt interessant i amb molt bon ambient”. La propera cursa serà dijous 29, com sempre a les vuit del vespre. “Serà la gran final amb festa i repartiment de premis”.

A Budellets s’organitzen dos campionats, el social i el júnior. “El primer, a partir dels 17 anys, i el júnior, de 6 a 16 anys”. En el social es fan 12 curses al llarg de l any, es corre els dijous i es fan amb quatre tipus de cotxe diferents: Grup C, lmp motor en línea, GT motor en angle i clàssics. Es reuneixen entre 16 i 20 pilots d’escalèxtric. En els campionats júnior, corren tots amb un mateix model i fan unes 5 curses al any.