Imatge d'arxiu d'una activitat de gent gran a la vila
- A.P.
10/10/2017 Actualitat
Els atletes més grans
Àvies i avis de les cinc residències de Castellar van participar diumenge passat de la 4a edició de les Resiolimpíades
A.P.
La quarta edició de les Resiolimpíades es va celebrar diumenge passat, 8 d'octubre, al pavelló Puigverd. Més d'un centenar d'avis i àvies de totes les residències de Castellar van ser els atletes participants en aquesta activitat. Una proposta que es fa per quart any consecutiu, gràcies a la implicació de les cinc residències locals Can Font, Les Orquídies, Falgàs, Nord Egara i la Fundació Obra Social Benèfica i el suport de la regidoria de Programes Socials.

L'esdeveniment va començar passades les 11 del matí i va consistir en la participació dels diferents atletes en cinc proves diferents per treballar diferents destreses: la punteria amb diana, els cèrcols i les bitlles, la psicomotricitat amb la classificació de taps per colors, la rapidesa amb els relleus passant-se una pilota i l'oïda musical amb l'audició de cançons.
En cada una de les proves les residències van obtenir punts i van classificar-se. Can Font en primer lloc, l'Obra Social Benèfica i Falgàs van quedar empatades en segona posició, Les Orquídies van ser tercers i Nord Egara quarts.
Comparteix
M'agrada
Comentaris