Elisenda Alamany prometent l'acta de regidora al juny de 2015
Elisenda Alamany prometent l'acta de regidora al juny de 2015 - Quim Pascual
14/11/2017 Actualitat
Elisenda Alamany: número 2 de Catalunya en Comú
Acompanya el cap de llista per Barcelona Xavi Domènech a les eleccions al Parlament del 21-D
Castellar tindrà representació assegurada al Parlament. Elisenda Alamany serà la número dos de la candidatura per Barcelona de Catalunya en Comú darrera del cap de llista, Xavier Domènech. El número 3 serà per a Jessica Albiach, el número 4 per a la vallesana Marta Ribas i el número 5 per a Joan Josep Nuet, fins ara membre de la mesa al Parlament de Catalunya Sí que es Pot i que està encausat amb la resta de membres sobiranistes pel Tribunal Suprem.

Elisenda Alamany s'ha consolidat en poc més d'un any com la mà dreta de Domènech -que fins ara era el portaveu d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats-0 a Catalunya en Comú, una força política gestada el primer trimestre d'aquest any. En qualitat de portaveu d'aquesta formació, Alamany ha fet un gran salt de la política local castellarenca a la política nacional: a mitjans d'aquest any va plegar de regidora de Decidim Castellar al consistori local i, en mandats anteriors, ja havia passat també per la vida municipal castellarenca com a regidora de L'Altraveu.

Alamany va ser escollida candidata en l'assemblea celebrada dissabte passat a Sant Adrià. En declaracions a TV3, Alamany opina que som davant "d'unes eleccions excepcionals i no en el bon sentit del terme". Segons defensa, a Catalunya en Comú fan "política des de baix" i, per això, va celebrar que l'assemblea de dissabte incorporés Podem, "que volen caminar amb nosaltres". "Tenim el repte d'oferir a Catalunya solucions tot i que no es donaran les eleccions en un context de normalitat democràtica", opina la líder política castellarenca.
Comparteix
M'agrada
Comentaris