D'esquerra a dreta: Josep Gallés, Alejandro Fernández, Antonio Carpio i Elisabeth Jiménez
D'esquerra a dreta: Josep Gallés, Alejandro Fernández, Antonio Carpio i Elisabeth Jiménez - C. D.
14/07/2017 Actualitat
El PP torna a insistir en la necessitat de connectar la B-124 amb la C-58
El portaveu del grup parlamentari del PPC, Alejandro Fernández, ha visitat aquest matí els polígons industrials de Castellar
C. D.
Alejandro Fernández, portaveu del grup parlamentari del PPC, ha fet aquest matí un recorregut pels diferents polígons del nostre municipi acompanyat del president de la secció local, Antonio Carpio; Elisabeth Jiménez, secretària General a la Província de Barcelona i Josep Gallés, membre de la Junta Local."Fa molts anys que reclamem la connexió de la C-58 amb la B-124. Des del Partit Popular hem presentat diferents propostes de resolució, totes aprovades. La primera va ser fa 4 anys, la darrera, fa un any, però la Generalitat sembla que està més preocupada per altres coses".

Alejandro Fernández ha recordat que el 7 de juliol de l'any passat es va aprovar la proposta de resolució per connectar les dues vies. "He vingut amb el meu cotxe i he pogut copsar de primera mà la dificultat que suposa travessar Sabadell i com de poc atractiu resulta venir fins a Castellar per la seva carretera. Però la Generalitat ha demostrat la incapacitat que té per fer passes i que està més pendent d'altres coses, per això tornarem a presentar la moció tantes vegades com faci falta i insistirem perquè això es faci realitat".

Segons ha manifestat Carpio la intenció és que Fernández s'emporti una fotografia en viu de com està la zona industrial: "Que visiti els polígons d'El Pla de la Bruguera, Can Carner i Can Bages, que es va iniciar als anys 2000 i que està totalment paralitzat. Si no els dinamitzem, Castellar mai serà atractiva i passarà com va passar amb la Sony, que les grans empreses no volen estar aquí".

Fernández i Giménez també han expressat que un segon motiu de la visita és donar suport des de l'estructura del partit a l'Antonio Carpio i al seu equip.
Comparteix
M'agrada
Comentaris