Títol de la imatge
D'esquerra a dreta: Agustí Bernad, Albert Villagrasa i Antonio Carpio, a la plaá del Mercat - Cristina Domene
01/12/2017 Actualitat
El número 6 a les llistes del PP, Alberto Villagrasa, visita Castellar
El candidat ha passejat pel mercat municipal per copsar les inquietuds dels ciutadans
Cristina Domene
Aquest divendres ha visitat Castellar Alberto Villagrasa, número 6 a les llistes del Partit Popular català a les eleccions del pròxim 21 de desembre, portaveu del PP a la Diputació de Barcelona i diputat al Parlament de Catalunya.

Villagrasa, acompanyat del portaveu local, Antonio Carpio, i del responsable de Comunicació, Agustí Bernad, han visitat el mercat municipal i algunes botigues per copsar les inquietuds dels vilatans de cara a les comtesses electorals. Segons el diputat, la gent amb què ha parlat està 'cansada del monotema': "Hem trobat persones molt fartes amb el procés independentista, gent que no parla mai de política i que normalment no vota, que ens ha dit que anirà a votar i gent nacionalista molt decebuda amb allò que els ha venut el sector independentista".

Segons el diputat, el que busca el PP amb aquestes eleccions és retrobar-se amb la legalitat i la democràcia: "Necessitem un govern que treballi sense saltar-se la llei i que comenci a parlar dels problemes reals dels ciutadans, de la sanitat, de les infraestructures i recuperar la normalitat de les institucions".

Respecte a com es desenvoluparà la jornada electoral, Villagrasa creu que serà un dia sense incidències i desitja un bon resultat: "Per a les forces no independentistes i especialment per al PP, perquè som garantia que es compleixi la llei i que Catalunya no trenqui amb Espanya".
Comparteix
M'agrada
Comentaris
 
Ricard 06 de desembre - 19:07h
Arran de les notícies d'aquest mateix matí i seguint la nostra "conversa" ... Estàs d'acord en que els presos polítics per que són presos polítics (d'això no tinc cap dubte) segueixin a la presó per les seves idees i que molts dels que estan al carrer (p.ex. Urdangarin, la infanta, Rato i un llarg etc.) estiguin lliures? El partit C 's donaria suport que els deixessin en llibertat ???