A l'acte s'han recordat els polítics i activistes que encara estan a la presó
A l'acte s'han recordat els polítics i activistes que encara estan a la presó - J. R.
04/12/2017 Actualitat
Clam per alliberar els Jordis i els dos consellers empresonats
El CDR convoca nombrosos castellarencs als Jardins del Palau Tolrà després que el jutge Llarena hagi acordat aquest dilluns mantenir la presó provisional sense fiança pera Oriol Junqueras el conseller Joaquim Forn, i els líders de les associacions independentistes ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
Jordi Rius
Era un dia agredolç. D'una banda havien sortir de la presó sis consellers però es mantenien quatre persones a la presó. El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena ha acordat aquest dilluns mantenir la presó provisional sense fiança per al vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras; el conseller d'Interior, Joaquim Forn, i els líders de les associacions independentistes ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. A la resta d'encausats que estaven en presó preventiva -Dolors Bassa, Meritxell Borràs, i els consellers Raül Romeva, Jordi Turull, Josep Rull i Carles Mundó- els ha imposat una fiança de 100.000 euros que han anat fent efectiva al llarg del dia.

El CDR de Castellar ha convocat la ciutadania als Jardins del Palau Tolrà perquè "encara tenim quatre presos polítics a la presó i no ens podem oblidar d'ells", argumentava Jordi Fusté, membre de la CAL i del CDR. Després de llegir un text on s'informava de la interlocutòria del jutge Llarena i dels motius perquè el jutge Llarena ha decidit mantenir la presó preventiva per als dos polítics i als dirigents de l'ANC i d'Òmnium. L'acte, que ha concentrat unes 200 persones, ha acabat amb la reproducció del tema 'Cal que neixin flors a cada instant' de Lluís Llach que ha estat seguida per tots els assistents, i la reproducció dels quatre retrats dels consellers i dels activitats que encaren romanen a la presó.
Comparteix
M'agrada
Comentaris