Accident d'un camió a la B-124 l'agost passat
Accident d'un camió a la B-124 l'agost passat
13/09/2017 Actualitat
Castellar en Comú denuncia la manca d'actuacions a la B-124
Recorden que el pressupost de la Generalitat del 2017 va incloure una partida presspostària per a la carretera
Castellar En Comú portarà al Parlament "la manca d'inversions i actuacions pressupostades a la B-124". Els comuns castellarencs han recordat en un comunicat que el passat 2 de febrer, els pressupostos aprovats per part de la Generalitat "van acceptar una esmena de millora de seguretat de la B-124 presentada per Castellar En Comú i defensada per Catalunya Sí que es Pot, on quedava recollit una sèrie d'actuacions i inversions a l'objecte de millorar la seguretat de la B-124".

Aquesta disposició addicional dotava el pressupost d'una partida per executar els projectes de millora de la seguretat de la carretera B-124 entre Sabadell i Sant Llorenç de Savall, -incloent nova senyalització de limitació de velocitat, possible millora de l'abalisament de la carretera B-124 entre Sabadell i Castellar del Vallès, així com fer una revisió de l'abalisament i la senyalització dels revolts entre Castellar i Sant Llorenç.

En aquest sentit, Castellar en Comú apunta que, "de tot el reguitzell d'inversions, a data d'avui només s'ha dut a terme una petita actuació en un tram de 100 metres de longitud a la carretera B-124 a Castellar del Vallès, consistent en la col•locació d'unes fites al ratllat zebrat central de la via". És per això, que els comuns de Castellar s'adreçar al grup parlamentari de Catalunya sí que es Pot perquè presenti al Parlament diverses preguntes al Govern de la Generalitat, concretament al conseller de Territori i Sostenibilitat, per conèixer l'estat de les inversions i execució de les actuacions pressupostades respecte la carretera B-124.
Comparteix
M'agrada
Comentaris