En alguns carrers d'El Balcó i d'El Racó és necessari circular amb cadenes, com al de les Jeies
En alguns carrers d'El Balcó i d'El Racó és necessari circular amb cadenes, com al de les Jeies - Cedida
Imatge de La Mola nevada - Joan Vives
13/02/2018 Actualitat
Cadenes per accedir als punts més alts del municipi
La situació es va normalitzant després de la nevada d'aquest dilluns
Cristina Domene
La neu va començar a caure a les cotes més altes del municipi ahir cap a les 19 hores. Una hora més tard, els flocs es deixaven veure també al nucli antic. A conseqüència d'això, es van registrar algunes afectacions tot i que no es van haver de lamentar incidents greus.

Tots els accessos a les urbanitzacions d'El Racó i El Balcó, que es van tancar al vespre, es van obrir al trànsit de vehicles a les 23.30 hores. Tot i que la circulació només es podia fer amb cadenes.

També van haver de sortir els dos vehicles de l'ADF, amb les pales llevaneus i el tractor amb sal. Durant tota la nit els operaris han estat repartint sal pels punts més afectats. De fet, la brigada municipal continua aquest matí repartint sal a les parts més altes i també als accessos escoles i equipaments municipals.

Les afectacions en aquests moments es concentren en alguns carrers d'El Balcó i d'El Racó, on és necessari circular amb cadenes en els carrers més costeruts, com al de les Jeies.

A més, la línia d'autobús C4, que connecta Castellar del Vallès - El Balcó de Sant Llorenç - Sant Feliu del Racó està aturada des d'ahir al vespre. S'està treballant perquè la circulació es pugui realitzar amb seguretat i es pugui restablir el servei.

Els Bombers Voluntaris, que ahir van estar de guàrdia per les possibles afectacions que hi poguessin haver, han explicat que avui no activaran reforç especial: "Tenint en compte les temperatures i el dia que fa, no s'ha cregut necessari fer una guàrdia excepcional", ha explicat el cap de Bombers Voluntaris, Cisco Altarriba.

Respecte a les temperatures, pujaran moderadament respecte ahir. Demà dimecres, la cota de neu anirà pujant dels 600 fins als 1800 metres a darrera hora. Tot i la nuvolositat, la temperatura i aquesta tendència cap amunt es mantindrà fins dijous i divendres.
Comparteix
M'agrada
Comentaris