El rei Carnestoltes, convida tots els castellarencs a la festa de la disbauxa
El rei Carnestoltes, convida tots els castellarencs a la festa de la disbauxa - YOWI
09/02/2018 Actualitat
Benvingut, rei Carnestoltes!
Toltes Papallongues dona el tret de sortida de la festa de la disbauxa a ritme de conga des de la plaça d'El Mirador
R.Gómez
Per primera vegada, el rei Toltes Papallongues ha inaugurat el cap de setmana de la disbauxa des de la plaça d'El Mirador. Al punt de les cinc de la tarda, el sol s'ha obert pas entre els núvols baixos que havien enterbolit el cel només una estona abans. És en aquest moment quan el grup Bufanúvols ha pujat dalt de l'escenari per escalfar l'ambient i fer ballar els castellarencs, grans i menuts, que s'han apropat fins a la plaça d'El Mirador per rebre el rei del Carnaval.

Com és tradició, els Bufanúvols han fet ballar els assistents algunes danses populars de contrades tan llunyanes com Amèrica del Sud o Àfrica. La comitiva de Carnestoltes ha picat de mans i saltat ben amunt, ha ballat la conga, ha remenat els malucs amb ritmes tropicals i fins i tot ha omplert la plaça de moltes pessigolles. Tot plegat, amb l'objectiu d'atraure el Rei de la Disbauxa que feia estona que esperaven.

Així, passades les 17.30h, el personatge més cèlebre del cap de setmana, el rei Toltes Papallongues, ha entrat de manera enèrgica a la plaça per rebre tots els castellarencs que l'aclamaven. Entre ells, moltíssimes Lady Bug i princeses Frozen, Rapunzel i Elena de Avalon, alguns conillets, ratolins i unicorns, i més d'un personatge d'Star Wars com Rey o els soldats stormtrooper. Tampoc han volgut perdre's la festa els barrufets, diversos bombers i marietes, alguns ferotges dinosaures acompanyats de superherois com Batman, Ironman o el capità Steve Rogers.

Tothom ha ballat seguint els passos que dictava en Toltes, que enguany ha deixat clar perquè és el rei de la festa. I és per això que durant tot el cap de setmana, i per fer-li justícia, tots els vilatans estan convocats a la rua de Carnestoltes per gaudir de la festa de la disbauxa amb totes les seves forces.
Comparteix
M'agrada
Comentaris