Festa de celebració de Sant Joan de Déu, el patró dels Bombers Voluntaris i els ADF.
- Quim Pascual
09/03/2018 Actualitat
Aquest diumenge, festa al Parc de Bombers!
Els bombers voluntaris de Castellar celebraran la festa del Patró dels Bombers amb una jornada de portes obertes, una exhibició dels Capgirats i un simulacre d'accident. A més s'instal·laran inflables i s'organitzaran jocs per als infants
Redacció
El proper diumenge tindrà lloc la tradicional Festa del Patró dels Bombers, que és Sant Joan de Déu. La celebració començarà a les 9.30h amb una xocolatada al parc, al carrer de Berguedà, 39. De 10h a 12h es podran visitar les instal·lacions del parc. Al punt de les 12 del migdia, els Castellers de Castellar faran una exhibició. A les 13h els Bombers duran a terme un simulacre d'accident de trànsit amb la col·laboració de la Policia Local i l'empresa d'ambulàncies Falck VL. La jornada clourà amb una dinar de germanor amb amanides, fideuà, postres i beguda. Durant tot el dia hi haurà servei de bar, jocs per als infants i també inflables.

Cal destacar que un any més, al parc s'habilitarà una unitat mòbil dels Banc de Sang i de Teixits de Catalunya. Sota el lema, els bombers t'acompanyen a donar sang, a partir de les 10h i fins les 15h es promourà la donació de sang.
Comparteix
M'agrada
Comentaris